Avlopp

Det behöver inte alls vara krångligt och du behöver inte lösa problemet själv. Vi hjälper dig med rätt system för ditt behov och situation. Naturligtvis också med typritning, dokumentation och med ansökan om tillstånd till kommunen. Självklart är vi en auktoriserad entreprenör som du kan känna dig trygg med. Vi samarbetar med FANN VA-Teknik som är en av Sveriges ledande avloppsleverantörer. I och med det får du en avloppslösning med minimal skötsel med naturens egen reningsmetod, inget behov av serviceavtal och en 10 års funktionsgaranti.

Passa på nu! Boka in ett kostnadsfritt hembesök* av Grefs i Orsa AB för att gå igenom din fastighets förutsättningar och dina behov. Vi utför avloppsinstallationer framför allt i Mora, Orsa, Älvdalen, Rättvik och även i hela Dalarna. Ring Jon Hansson på telefon 070-184 54 87, 0250-404 31 eller mejla info@grefs.se.

*För din säkerhet: Vid hembesöket följer vi folkhälsomyndighetens allmänna råd gällande covid-19. Vi gör allt för att det ska vara hygieniskt och avståndsanpassat. För allas säkerhet håller vi oss utomhus så det ska kännas tryggt för dig att träffa oss.

Behöver du nya vattenledningar eller el, fiber till din fastighet. Vi hjälper givetvis till med olika lösningar för ditt behov. Oavsett storlek på jobbet så anpassar vi maskinutförande efter erat behov.