Grefs växer och söker anläggare till vår verksamhet i Malung/Sälen.

Vill du arbeta i ett familjärt företag med goda framtidsutsikter?

Grefs är ett genuint familjeföretag med närmare 30 anställda i Orsa. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är Norra Dalarna. Företaget ska stå för hög kvalitet i allt vi levererar. Detta uppnår vi med kompetenta medarbetare samt hög kvalitet på maskiner, produkter och fordon. Våra värdeord i företaget är Kvalitet, Engagemang, Långsiktighet och Positivitet.

Om tjänsten

Som anläggningsarbetare har du ett stort ansvar att leverera en tjänst med kvalitet genom hela uppdraget. Din yrkesstolthet är en del av vårt varumärke och signum.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Grundläggningar
• VA-arbeten
• Byggnation av väg och gata
• Avloppsanläggningar m.m.

Vi vill att du aktivt arbetar för att verksamheten ska nå sina utsatta mål, och använder din kunskap och kompetens för att leverera ett arbete med hög kvalitet.

Din profil

Vi söker dig som idag arbetar som anläggare/byggare eller förvärvat kompetensen tidigare. Du värdesätter möjligheten och utmaningen i ditt dagliga arbete och vill ständigt bli bättre på det du gör. Du är en utpräglad lagspelare som anser att arbetet blir bättre utfört om man hjälps åt. Vidare är du noggrann, serviceinriktad och stolt över ditt yrke. Du vill utvecklas tillsammans med andra och ha roligt på jobbet. B-körkort är ett krav och goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav i denna roll. Övriga körkort och utbildningar inom yrket/området är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga som manliga sökande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att skicka oss ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

info@grefs.se

0250-404 31